Superblog

Tu ce cumparaturi ai de gand sa faci de Black Friday?

De
pe
19.10.2020

O lună ne mai desparte de mult așteptata perioadă a maxi reducerilor sau, așa cum este ea cunoscută peste hotare, Black Friday. Dacă decembrie este luna cadourilor, cu siguranță acestea trebuiesc cumpărate din timp. Și când să le cumperi dacă nu…în luna noiembrie? Așadar, m-am decis să îmi fac din timp lista cu produsele pe care doresc să le achiziționez cu ocazia Black Friday. Iar pe lângă încălțăminte, îmbrăcăminte, electrocasnice și cosmetice, astăzi o să împărtășesc cu voi produsele la care mi-ar plăcea să am discount cu ocazia campaniei Black Friday la Farmacia la Pret Mic.

Una dintre categoriile de produse pe care le-am cumpărat și în trecut de la Farmacia la Preț Mic a fost cea destinată tenului. Astfel că mi-ar plăcea să am discount la produsele destinate tenului gras și acneic de la La Roche Posay. Istoria mea cu gama Effaclar? In adolescență am încercat diferite creme ce se găseau în farmacii, apoi am încercat chiar și produse ce se găseau în farmaciile veterinare. Fie nu aveau niciun efect, fie tenul meu devenea și mai gras, fie devenea foarte uscat și mi se descuama pielea. După ce încă din timpul școlii m-am confruntat cu probleme ale tenului, singura gamă ce m-a ajutat a fost Effaclar. Iar de 5 ani produsele lor au intrat în rutina mea de îngrijire a tenului la recomandarea medicului dermatolog. Cum le folosesc?

Primul pas este demachierea. Fie că am fost sau nu machiată, obișnuiesc să folosesc apă micelară atât dimineața cât și seara.

Pasul 2. Gelul spumant purifiant La Roche Posay Effaclar. Acest produs este folosit de 2 ori pe zi pentru curățarea tenului. Printre beneficiile produsului se numără faptul că elimină impuritățile și excesul de sebum, curăță în profunzime fără a usca tenul și calmeaza iritațiile

Pasul 3. Aplicarea cremei. In ceea ce privește crema, pe aceasta o alternez. Effaclar Duo+ și Effaclar K+. Effaclar Duo+ vine în mai multe variante. Cu SPF 30 sau uniformizator cremă (în 2 nuanțe). Crema Effaclar Duo+ reduce imperfecțiunile și previne semnele hiperpigmentare. Aceasta se absoarbe rapid având un rezultat non-lipicios și non-gras. Se poate folosi si ca baza de machiaj având textură matifiantă.

Effaclar K este o cremă renovatoare anti-oxidare, anti-imperfecțiuni și anti-sebum 8 ore pentru pielea adultă cu tendință acneică. Datorită ingrendientelor pe care le conține, studiile arată că, după 8 săptămâni numărul punctelor negre scade cu 34% iar 94% dintre femei simt că textura pielii este netezită

La prima vizită la medic mie mi s-a recomandat folosirea unui tub de Effaclar DUO+ de 2 ori pe zi iar după terminarea acesteia să folosesc Effaclar K de asemenea, de 2 ori pe zi. Personal îmi place mai mult Effaclar Duo+ tocmai pentru că îl consider un produs mai concentrat însă cel mai bine este să mergeți întâi la o consultație dermatologică și să folosiți produsele în funcție de recomandarea medicului.

O altă gamă de produse pentru care mi-aș dori să existe discounturi este cea de vitamine. Pe vremea când eram adolescentă 🙂 îmi spuneam că nu văd utilitatea vitaminelor și mineralelor atâta timp cât consumi alimente ce le conțin. Asta până când, la un moment dat am făcut un set complet de analize. Deși era vară iar eu sunt cea mai mare iubitoare a soarelui din grupul de prieteni, nivelul vitaminei D era de 3 ori sub limita normală. Și doar se știe că vitamina D = soare. Astfel, de atunci, în fiecare iarnă și primăvară este necesar să iau zilnic, 4000 mg de vitamina D3.

Analiza pentru a verifica nivelul acestei vitamine este destul de scumpă însă necesară. Dacă suferi de una sau mai multe dintre următoarele probleme, este posibil ca nivelul vitaminei D să nu fie la o valoare normală: oboseală, durere osoasă, spasme sau crampe musculare și tulburări de dispoziție.

Eu mai iau și – Magne-B6 care de obicei se găsesc împreună, în același comprimat. Mi-au fost recomandate de medicul ginecolog a fi luate 10 zile/lună, 2 pastile pe zi. Ulterior, în urmă analizelor recomandate de medicul de medicină general a reieșit și că nivelul de magneziu este la limita inferioară. Din pacate, corpul uman nu poate replica singur necesarul de magneziu astfel că, este necesar să fie luat din alimente și suplimente. In cazul în care în corp nivelul de magneziu este scăzut, apar crize de stres, crampe musculare, iritabilitate. De asemenea poate apărea insomnia precum și durerile cerebrale și articulare.

Farmacia la Preț Mic a pornit ca o afacere online în urmă cu 4 ani. Tocmai datorită succesului de care farmacia s-a bucurat, au fost deschise și farmacii fizice în diferite zone ale Bucureștiului. Acestea sunt magazinele din zona Dristor, Baba Novac, Lujerului, Lacul Tei, Rahova, Ghencea și Drumul Taberei.

Misiunea celor de la Farmacia la Preț Mic este aceea de a oferi o gamă variată de vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate, de la cei mai prestigioși și de încredere producători de profil, la prețuri foarte mici, accesibile tuturor!

  

Articolul a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania