Superblog

Gelul de dus care-mi aminteste de vacanta

De
pe
07.11.2020

A fost odată ca niciodată…

Pe când oamenii aveau libertatea de a se plimba cam peste tot prin lumea asta mare, pe când restricțiile însemnau cel mult vize obținute ori vaccinuri recomandate ori obligatorii. Chiar și dacă o hârtie ori un vaccin erau mult prea mult pentru tine puteai oricând să alegi o țara, un oraș în care să mergi nestingherit și să stai cât îți permiteau buzunarele ori concediul.

Cam pe atunci mi-am realizat visul pe care îl aveam de câțiva ani. O cazare în România pentru care nu aveai nevoie de nimic deosebit.

Imi plac Oltul care-i râul meu preferat – deși nu-s zodie de Apă și nici măcar nu știu să înot. Și îmi place vița de vie. Pentru aspect, nefiind consumatoare de alcool nici măcar ocazional.

Le-am găsit pe ambele pe dealurile Drăgășaniului, cel care dă și numele podgoriei din sudul județului Vâlcea. Loc care a devenit pentru mine cel mai frumos în care am ajuns vreodată.

După ce am plecat din București pe furtună și am continuat așa tot drumul pe autostradă, la un moment dat a început să iasă soarele. Și soarele a strălucit toată ziua. Locația în care ne-am cazat, o locație de lux, cotată la 5*, peisajul minunat, fotografiile ce au ieșit foarte bine și faptul că acel weekend ce se anunțase ploios speriase alți călători, au făcut să avem la dispoziție un conac doar pentru noi.

Și dincolo de o locație de 5*, exact în fața prispei se întind cele 7 hectare. 7 hectare de viță de vie atent îngrijită pentru a da vinul de cea mai bună calitate. Mărginite undeva, departe de Olt. Oltul care nu părea nici pe departe un râu aprig cum se spune în popor, asemenea locuitorilor Olteniei. Oltul care era acolo, departe, calm în lumina soarelui.

Profitând de faptul că suntem singurii oaspeți, am trăit ca și cum întreaga lume era a mea. Am alergat printre vița de vie, am țipat, am râs, am ascultat muzică, m-am schimbat în 100 de haine pentru a face poze, m-am învârtit și m-am simțit cea mai norocoasă din lume. Am avut parte de cele mai frumoase momente.

Seara, obosită, după toată agitația și plimbarea prin Drăgășani dar și pe dealurile ce-l înconjoară, am mers în holul conacului de unde, dintr-o ladă de zeste oltenească am luat un pled și am ieșit pe prispă. Deși era întuneric știam că în fața mea, pe suprafețe mari, în întuneric este vița de vie. Iar la km distanta, acolo, în depărtare, în lumina Lunii Oltul își continuă drumul spre sud. A fost un moment foarte emoționant.

Fotografie din colecția personală

Și care este legătura cu gelul de duș ați spune? Toate femeile cred că sunt interesate de lumea parfumurilor. A produselor parfumate. Geluri de duș, loțiuni de corp, săruri de baie, spumante de baie, spray-uri de corp și câte și mai câte.

Eu am găsit la firma Bottega Verde gama Uva Rossa și-mi place tare mult. Mai pe românește este vorba despre produsele cu extract de struguri roșii. Și de fiecare dată când le folosesc gândul îmi zboară pe dealurile din cea mai frumoasă vacanță 🙂

Prima dată am descoperit produsele Bottega Verde înainte de a apărea la noi. Mătușile mele care locuiesc de mai bine de 20 de ani în Italia îmi aduceau produsele respective atunci când veneau vara în România.

Așa cum o spune și numele, Bottega Verde este un brand italian ce există pe piață de aproape 50 de ani și aduce arome din toate colțurile lumii pentru momente perfecte de relaxare și hidratare. La bază produsele au 3 ingrendiente principale ce cresc pe o suprafață de 300 ha la Domeniul Massaini – aloe vera, vița de vie și ovăzul.

Primul produs achiziționat de mine din gama cu struguri roșii a fost scrubul tip gel de duș un produs special conceput pentru hidratarea și regenerarea pielii. Având o piele grasă mereu sunt atrasă de scruburi întrucât simt că îmi curăță mai bine pielea. Ingrendientele produsului sunt 96% naturale și cel mai bine mă bucur de produs vinerea seară atunci când după o săptămână de muncă aleg să mă răsfăț. O cadă cu spumă ori sare de baie, laptopul, un pahar cu suc (nu de struguri 🙂 ) și totul este minunat, pasul final fiind curățarea pielii.

La început, pentru că aveam mai multe produse sub formă de cremă, loțiune ori lapte de corp începute, am ales să achiziționez doar gelul de duș însă atât de mult mi-a plăcut încât la următoarea comandă am adăugat în coș și în rutina mea din categoria de creme de corp pe aceea ce completează gelul de duș.

Și pentru că tot se apropie Black Friday trebuie să știți că pe site-ul Bottega Verde găsiți tot timpul reduceri uriașe, nu numai în luna noiembrie 🙂

In prezent, prețul pentru cele 2 produse folosite de mine este sub 50 RON/bucată.

Laptele de corp vine în ambalaj de 250 ml iar gelul de duș 400 ml. Sau puteți opta pentru setul care în prezent este la prețul de 65 RON

Voi folosiți produse Bottega Verde?

Articolul de astăzi a fost scris pentru competiția SuperBlog

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania