Superblog

Top 5 motive pentru care merită să alegeți accesorii de calitate pentru telefon

De
pe
05.11.2020

Astăzi vă povestesc motivele pentru care merită să alegeți accesorii de calitate pentru telefonul vostru. Și voi începe cu felul în care mi-am spart eu telefonul.

Tocmai îmi cumpărasem cu mai puțin de o săptămână în urmă telefonul. Apoi am cumpărat și o husă de la un magazin de la metrou iar acum, la început de weekend aveam să merg la petrecerea unor prieteni pentru a testa camera lui.

Zis și făcut. Am luat un taxi până la destinație numai că neatentă fiind, nu am realizat că țin telefonul pe picioare. Exact în momentul în care am coborât, telefonul a căzut și, cu tot cu husă s-a spart. În 4 locuri.

E-adevărat, și astăzi, 2 ani mai târziu încă îl am și intenționez să îl dau bunicii mai departe însă de atunci mi-a mai căzut de câteva ori. Și norocul a fost că, imediat după ce l-am spart pentru prima oară, la insistențele mamei am investit într-o husă de calitate și o folie de protecție de asemenea. Astfel, alte zgârieturi sau deteriorări în afară de prima situație nu au mai apărut pe telefon.

Eu am ales să le cumpăr de la BrandGSM.ro, ei fiind importatori oficiali pentru mai multe branduri consacrate la nivel mondial ca Ted Baker, GoPro, FitBit, Lemontti, Apple, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi.

Protecția telefonului

Husele calitative, de brand, sunt testate la uzură și siguranța telefonului în cazul accidentelor. Și nu teste superficiale. Sunt făcute sute de teste pe ele. Astfel aleg cu mai multă încredere un accesoriu de brand decât non-brand. De obicei cele fără nume au aceiași formă dar nu și aceleași calități. De asemenea, un alt accesoriu util pentru telefon, pe lângă husă este și folia de sticlă. Am ales o folie din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul de la Eiger.

Aspectul telefonului

Telefonul a devenit un accesoriu foarte comun în viața noastră. Astfel el nu trebuie să arate numai îngrijit ci și să aibă o husă deosebită care să ne caracterizeze sau chiar să ne completeze ținuta.

Varietatea de culori, modele și materiale ale huselor pentru telefoane de la BrandGSM ne oferă ocazia să ne personalizăm telefonul cu gust și rafinament.

Aspectul husei pe termen lung

Vorba unei prietene. Investește în produse de calitate. Degeaba ai un telefon scump dacă husa este cea mai ieftină și de o calitate îndoielnică. O husă de brand se va deteriora cu mult mai greu. Iar investiția în produse de calitate presupune economie pe termen lung.

O husă pentru telefon poate să fie un cadou deosebit

Prin perioada pandemiei am decis să fac o listă cu diferite cadouri pe care ni le dorim de ziua noastră. Mă credeți sau nu, fiecare a avut pe listă o husă pentru telefon. Așadar, dacă vă gândiți la un cadou pentru o persoană importantă din viața voastră, cadou nu numai util dar să și fie folosit în viața de zi cu zi – o husă frumoasă este alegerea perfectă.

Sursă foto – Pagina de Facebook BrandGSM

Cum alegem husele pentru telefon?

Al 5-lea motiv pentru a alege o husă de calitate, ține de nevoile noastre. Un telefon fără husă este întotdeauna la fel. Și azi și mâine și poimâine. Un telefon cu o husă non-brand este un telefon drăguț. Dar atunci când alegi de pe BrandGSM.ro, poți alege dintre huse antișoc (utile dacă faceți sporturi extreme, lucrați în mediu de risc sau, pur și simplu, scăpați telefonul mai des :), huse ultraslim (dacă vreți ca telefonul să arate cât mai subțire), huse transparente (dacă preferați stilul minimalist), huse fashion gen Lagerfeld, Guess, Ted Baker, Just Must (dacă doriți să purtați o semnătură de designer).

Sursă Foto

Articolul de astăzi a fost scris pentru competiția SuperBlog

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania