Despre mine

Cine sunt? Eu sunt Ana Ulmanu, am 32 de ani și locuiesc în București.

Ce veți citi pe blogul meu? Despre locuri în care am călătorit, cum am ajuns acolo și unde m-am cazat. Despre lucruri – tratamente spa și relaxare, dar și produse pe care le descopăr și îmi plac atât de mult încât îmi doresc să împărtășesc cu cei din jur impresiile mele. Despre experiențe.

Sunt un solo traveler și dacă te întrebi dacă este sigur să călătorești pe cont propriu, sunt aici să îți confirm că se poate. Călătoritul pe cont propriu vine cu avantaje și dezavantaje. La fel ca orice alt lucru pe această lume. Doar noi putem alege dacă vedem partea goală sau plină a paharului.

Sunt mai fericită la munte decât în zonele de litoral, îmi plac roșul, vata de zahăr, podgoriile și lavanda. Cine sunt? O persoană care visează să ajungă în Islanda, Marea Moartă și un weekend de relaxare la Karlovy Vary. Imi plac mult Praga și Amsterdam.

Imi place România. De la plajele semi-pustii în care visam la 20 de ani să fac plajă de parcă tot locul este al meu, la Transilvania și satele ei. De la nordul județului Vâlcea cu superba Vale a Oltului La sudul aceluiași județ unde podgoriile se întind cât vezi cu ochii.

Cu drag,

Ana U