Despre mine

Cine sunt? Eu sunt Ana Ulmanu, am 30 de ani și locuiesc în București.

Am învățat de mică, de la mama că uneori trebuie să te descurci singur dacă așa este cursul vieții. Iar ea s-a descurcat având o afacere, având și un job separat,  fiind singură și având și copil mic în anii 90. Pe mine 

Tocmai având-o pe ea ca model am realizat că îmi e mai bine singură, pe cont propriu. Am învățat să mă descurc și să reușesc.

Poate prietenii nu au pasiunea călătoritului ca și mine. Ori mie îmi place să mă trezesc cu noaptea-n cap iar ei sunt oameni „normali” iar în vacanțe se trezesc după ora 11. Sau îmi place să vizitez muzee iar lor să meargă în cluburi. Poate nu reușim să ne luăm mai mulți concediu în același timp sau…pur și simplu nu am cu cine să călătoresc.

Așa că am hotărât ca la întrebarea cine sunt să răspund sunt un solo traveler. Să decid eu pentru mine toate detaliile. Perioada sejurului, locul, modul de deplasare și activitățile din locul în care călătoresc.

Sunt mai fericită la munte decât în zonele de litoral, îmi plac roșul, vata de zahăr, podgoriile și lavanda. Cine sunt? O persoană care visează să ajungă în Islanda, Marea Moartă și un weekend de relaxare la Karlovy Vary. Imi plac mult Praga și Amsterdam.

Imi place România. De la plajele semi-pustii în care visam la 20 de ani să fac plajă de parcă tot locul este al meu. La Transilvania și satele ei. De la nordul județului Vâlcea cu superba Vale a Oltului. La sudul aceluiași județ unde podgoriile se întind cât vezi cu ochii.

Lucrez ca agent de turism la o companie și mă ocup de turism intern astfel veți găsi la mine, în general, recomandări de cazari din România.

Cu drag,

Ana Ulmanu