Superblog

Tinem creativitatea aprinsa – Incepe SuperBlog…

De
pe
30.09.2020

…și abia aștept să particip la probele din acest an.

Am descoperit SuperBlog în urmă cu mai bine de 5 ani, atunci când Aurora a participat la competiție și a obținut un loc foarte bun. Imi plăcea să urmăresc toate articolele scrise într-un mod atât de creativ pentru diferite probe. Iar de atunci, an de an, în funcție de timpul de care dispuneam îmi plăcea să accesez mare parte din blogurile participante. Intr-adevăr, mă atrag blogurile ce abordează teme de beauty sau travel însă an de an am fost surprinsă de lucruri nou-descoperite. Subiectul de care îmi amintesc cu cea mai mare plăcere l-am descoperit pe blogul unuia dintre blogeri, bloger partener de multe ori ce abordare subiectul Work & Travel. Foarte mult mi-a plăcut să descopăr emoțiile, plusurile și minusurile unei experiențe de acest fel.

In ceea ce mă privește, am participat de 4 ori (cred). O ediție de toamnă și una de primăvară atunci când am scris articole pentru mai bine de jumătate dintre probe. Cu destule penalizări pentru că tot spuneam La această probă nu particip iar la o zi-două după încheierea perioadei de scriere a articolelor îmi spuneam: Dar parcă 60 de puncte sunt mai bune decât 0 🙂

Am mai participat de 2-3 ori și cu un singur articol sau cu 2-3. Din lipsă de timp, de inspirație.

Anul acesta însă, am hotărât că, dacă tot am un blog nou aș putea reîncerca 🙂

Ce așteptări am?

Unele așteptări pot părea ciudate, ireale, greu de realizat. Dar sunt așteptările mele. Sau cel puțin dorințele.

In primul rând eu sunt o persoană a contrastelor. Pot să fiu prea matură sau prea copil. Pot să râd prea mult sau să plâng prea mult. Să fiu prea optimistă sau prea pesimistă. Prea prietenoasă sau prea puțin prietenoasă.

Așadar, primul lucru la care mă aștept ține de socializare și sper să îmi fac prieteni. Prieteni printre alți blogeri. Poate chiar să ieșim la un suc cândva, să ne recunoaștem pe stradă, să ne susținem reciproc în diverse proiecte.

Un loc în primele 20. Existând un număr de peste 80 de participanți în acest moment, îmi doresc să mă clasez, la sfârșitul concursului în primii 20. Știu că acest clasament este relativ. Nu toată lumea va participa la toate probele, mulți blogeri au mult mai multă experiență și sunt mult mai buni însă sper să reușesc acest lucru pe care mi l-am propus.

Trafic. Aș minți să neg acest lucru. Nu, nu este cel mai important lucru. Este exact aici unde îl adaug. Pe locul 3 din 3.

Așadar abia aștept să apare probele și să pot scrie articole pe subiecte dintre cele mai diverse.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania