Superblog

Cum arata coltul casei in care visez si creez?

De
pe
16.10.2020

Trezire la ora 6, pierdut timpul prin casă, fie mâncând ceva, fie vizionând un episod din serialul preferat, fie ascultând muzică. La 8 cel târziu plecam spre muncă. Mă mai întorceam acasă cel devreme la ora 19. Iar undeva la ora 22 adormeam. Acesta era programul meu în majoritatea zilelor.

In timpul weekendului era diferit puțin însă în general același număr de ore le petreceam în casă căci în restul timpului mergeam în parcuri, malluri, la întâlniri cu prietenele. Doar că, în acest an, odată cu lucratul remote și cu orașele închise de pandemie, a trecut să modific puțin interiorul locuinței. Să creez un spațiu pe post de birou, să modific dormitorul, livingul și așa mai departe. La sfârșitul anului trecut m-am mutat din garsonieră în apartament cu 3 camere, iar cel mai mare preț l-am pus pe locul în care mă relaxez, scriu, postez pe blog, citesc. Mai exact locul în care visez și exprim. Iar FAVI mi-a venit în ajutor.

Despre FAVI am aflat încă din primul an în care a apărut pe piața din România. Și este unul din brandurile pe care le asociez cu orașul meu preferat din Europa – Praga. Pe bună dreptate. Acest brand a apărut în urmă cu 5 ani în Cehia ulterior extinzându-se și în alte țări ale Europei centrale și de est inclusiv în România. Dar ce este FAVI? Este mai mult decât un magazin online. FAVI este un motor de căutare mobilă care adună, sub același acoperiș sute de magazine cu produsele lor. Astfel, datorită filtrelor găsite pe FAVI vei economisi timp și vei avea de ales dintr-o gamă largă de produse.

Dacă anul trecut am achiziționat produse de pe FAVI pentru garsoniera în care locuiam, odată cu mutarea într-un apartament am ales să aduc o modificare noii locuințe. Alegerile mele de anul trecut le puteți găsi aici . In plus, îmi amintesc și primul obiect cumpărat. A fost un poster sau room decor cu avioane și glob pământesc. Un decor TRAVEL pentru biroul nostru de agenți de turism. Ulterior colegele mele au decis să își cumpere și pentru acasă fototapet de la magazinele ce se găsesc pe FAVI.

Greșit sau nu, întotdeauna am asociat FAVI ca și principal obiect de mobilier cu o canapea. Motivul este simplu. Logoul firmei este reprezentat de o canapea. Iar atunci când interiorul apartamentului a început să mi se pară plictisitor, am ales o canapea. Și cum roșul este culoarea mea preferată care se regăsește atât în produse de machiaj, haine, obiecte, nici o canapea în această culoare nu putea să lipsească.

Am ales o canapea de 2 persoane, așadar un obiect care nu ocupă foarte mult loc și care schimbă total aspectul camerei. La un moment dat chiar am fost întrebată de ce am achiziționat o canapea fixă. Dacă tot am făcut investiția aceasta puteam lua una extensibilă. Este simplu. Nu mi-am dorit o canapea pe care să o folosesc atunci când vin musafiri pe post de pat. Mi-am dorit o canapea pentru mine. Pe care să o pot folosi când vreau eu și cum vreau eu.

Al doilea obiect ales a fost o corp de iluminat. Mai exact o lampă de masă Și cu toate că cele 2 achiziții au fost efectuate în primăvară, când orele cu soare erau mai multe decât acum, m-am gândit că totuși o mare parte din an orele cu lumină sunt puține chiar și pentru mine, o persoană ce zilnic 8-9 ore le dedică somnului.

Am ales o veioză într-o culoare închisă de această dată tocmai pentru a nu face o amestecătură de toate culorile posibile în casă și astfel aspectul să ajungă unul neplăcut. Veioza are aceeași nuanță cu a mobilei și astfel aspectul este unul încântător.

Celor 2 le-am adăugat o masă foarte frumoasă pe care o aveam de câțiva ani, o masă micuță dar foarte utilă ce îți poate servi ca suport pentru cana de ceai, suc, ori ciocolată caldă dar și pentru a-ți așeza laptopul sau cartea în funcție de nevoie.

Pentru mine așa arată locul în care visez, mă odihnesc și relaxez. Uneori cu un laptop în față, alteori cu o carte sau o agendă în care îmi planific săptămâna ce urmează. Iar FAVI este locul unde, de fiecare dată găsesc produsele potrivite.

Articolul de astăzi a fost scris pentru SuperBlog

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania