Produse românești

Old Brick PUB – Locul ideal de ieșit cu prietenii

De
pe
25.06.2020Totul a început de la o întrebare. Dacă Pământul este rotund, atunci de ce toți oamenii stau în picioare? De ce nu plutesc? De ce nu stau în cap în diferite zone ale globului? Am aruncat o privire în lista de prieteni de pe rețeaua de socializare și am zis...El nu știu cine este dar poate știe să îmi explice GRAVITAȚIA. Și-așa ne-am cunoscut. Ani mai târziu aveam să descoperim și where friends meet – adică Old Brick PUB.

Where Friends Meet

Era mijlocul verii și stăteam la ultimul etaj (8) al unui bloc din cartierul TEI. Apartamentul nu avea aer condiționat așadar indiferent de oră era foarte cald. E vis-a-vis o terasă cu niște burgeri delicioși îmi spune el în acea după amiază în care tot ce îmi doream era puțină răcoare.

Și chiar dacă nu îmi plăceau burgerii a trebuit să accept să ies în speranța că, poate, la terasă era mai răcoare. Așa a și fost. La Old Brick Pub poți alege una dintre mesele aflate pe terasă sau, să cobori la subsol.

Noi am ales subsolul și a fost perfect. Deși în prezent arată diferit de felul în care arăta acum 5 ani, atât atunci cât și acum te simți extraordinar. Diferența este acum reprezentată de faptul că este o locație mai luminoasă și mai colorată.

PUB-ul este situat în cartierul TEI, la 5 minute de intrarea în Parcul Tei. Dacă folosiți mijloacele de transport în comun, autobuzele 182 și 282 trec prin zona. De asemenea și tramvaiele 16 și 36 au stații în apropiere. Asta înseamnă că, este la doar 10 minute (5 stații de tramvai de stația de metrou Pipera) – adresa exactă fiind Teiul Doamnei nr 35 A.

Prietenii și amintirile

Pentru mine această locație este ca Central Perk pentru serialul Friends ori MacLaren s Pub din How I Meet Your Mother. Acel loc în care te întâlnești cu prietenii și povestești ore în șir despre subiecte diverse.

Aici am povestit alături de cei mai bun prieteni despre job și situațiile întâlnite.

Aici am povestit despre cât de fericiți suntem.

Aici ne-am făcut planuri de vacanță…

…și aici am sărbătorit realizările avute.

Aici am ieșit „ca fetele”…

…și tot aici ne-am declarat prietenia 🙂

Aici veneam când în casă era prea cald, vara…

…sau prea frig. Iarna.

Aici am băut alcool pentru prima dată în București. Atunci când am uitat să specific că doresc un sex on the beach fără alcool (am mai și băut jumătate de pahar dintr-o înghițitură)

Și tot aici mi s-a spus de către persoana care mă însoțea: Acum înțeleg de ce n-ai vrut să mâncăm burgerul pe terasă și ai vrut să cobori la subsol unde nu e lume. De atunci am folosit, de fiecare dată, tacâmul. Se pare că mușcatul din burger nu este ceva la care mă pricep :).

Da, au existat și momente mai puțin plăcute pentru unii dintre noi. Aici am aflat despre televizorul spart al unuia dintre noi pe când juca fotbal în sufragerie. Sau aruncatul telefonului pe gresie în urma unui joc online.

Revenind însă la preparate de la Old Brick Pub, în ceea ce privește preferințele mele din meniu, aleg aproape de fiecare dată Burgerul Old Brick și Sex On The Beach (fără alcool). Ingrendientele pentru acest burger sunt: chifla cu semințe, carne de vită, salată lollo, branză cheddar, bacon, roșii, ceapă, castraveți murați, maioneză, homemade barbeque. Burgerii se servesc cu cartofi și 2 sosuri la alegere: maioneză cu usturoi, homemade barbeque, spicy mayo, sweet chili, chipotle, mexican, new orleans, sos de brânză. Carnea de vită este 100% românească și pregătită in house folosindu-se sare și condimente naturale.

Sex On The Beach – cocktailul meu preferat

Pe lângă burgeri care reprezintă preparatul principal al localului, cei de la Old Brick Pub au și salate, paste, aperitive și snacksuri, dar și from around the world – printre care regăsim șnitelul servit alături de cartofi cu rozmarin și salată, que-bab, biftek, coaste de porc cu cartofi wedges și deserturi.

Timpul de preparare și servire al produselor a fost întotdeauna unul rapid iar ospătarii își fac foarte bine treaba.

Dacă aveți și copii este locul perfect unde puteți să îi luați cu voi fiind un local child friendly.

Decorul este unul foarte drăguț, seara având pe terasă beculețe de mărime medie ceea ce face ca totul să fie drăguț, romantic și prietenos.

Și pentru că acest început de vară a început cu mari cantități de precipitații (inclusiv în urmă cu o săptămână când i-am vizitat pe cei de la Old Brick Pub), trebuie să știți că umbrelele sunt foarte bune și nu ajunge apa la voi absolut deloc.

De data aceasta nu am făcut excepție de la regulă, astfel că am comandat un Sex on The Beach fără alcool și burgerul „casei”.

Originea numelui

De ce Old Brick Pub…? Ne-am oprit la Old Brick dintr-o serie de motive evidente, pe care le observi în momentul în care ne treci pragul sau doar ne vizualizezi pozele de pe site. Decorul nostru ales din tema vechilor pub-uri englezești și obținut prin ruperea multor dalte și ciocane, se bazează pe cărămidă aparentă. In gândurile noastre nu poate exista un decor mai bun de a bea o bere excelenta sau de a te bucura de o mâncare, nu fițoasă, nu extravagantă, însă pur și simplu delicioasă!

Convingerea noastră este că putem face pe oricine alege să ni se alăture, să transforme momentele petrecute la Old Brick Pub în clipe de relaxare, rupte de realitatea cotidiana, oferindu-i o băutură bună și o mâncare gustoasă, perfect asezonate cu o muzică de calitate.

Serviciul de livrare

Pentru a comanda produsele celor de la Old Brick Pub, puteți folosi aplicațiile de food delivery.

Fotografiile din interiorul PUB-ului sunt din arhiva personală, realizate în anul 2018

Old Brick PUB - interior
Interior (subsol) Old Brick Pub

Weekendul ce tocmai bate la geam se anunță unul excelent. Așadar, ce-ai zice să ieși alături de cei dragi la Old Brick Pub?

NU UITA: Este necesar să rezervi o masă din timp. Ii poți contacta pe cei de la locație online sau la telefon. Toate detaliile le găsești AICI

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania