Uncategorized

Am testat Persil Deep Clean

De
pe
11.07.2021

Pentru ca Persil este detergentul pe care îl folosesc cel mai des, n-am putut sa nu ma inscriu in campania care mi-a oferit ocazia de a ma bucura de acest produs.

Iar pentru a nu da dovada de egoism, mostrele primite in colet au fost împărțite între prieteni. Atât bărbați cât și femei. Pana la urma fiecare avem haine la care ținem și pe care ne dorim sa le ferim de pete. Iar dacă nu reușim, sa le îndepărtăm ulterior. Iar vara este anotimpul în care hainele noastre trec cel mai mult prin testul petelor. Înghețata, suc, ulei, ciocolata, pete de iarba.

Noul detergent Persil, cu o tehnologie unica de curățare în profunzime Deep Clean care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Noua formulă Persil este îmbogățita cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania