O noapte la... Produse românești

Resort Ambient – Cristian, Brașov

De
pe
26.05.2020

După articolul despre Conacul Ambient, revin cu un altul despre Resort Ambient.

In comuna Cristian se poate ajunge ușor fiind situată la doar 12 km de Brașov. In cazul în care nu folosiți mașina personală ori nu dețineți una, din Brașov puteți ajunge și folosind transportul feroviar, existând zilnic mai multe trenuri care ajung în Cristian. De asemenea cei de la Ambient au și acest serviciu contra-cost în cazul în care sunteți interesați.

Despre Cristian vă pot spune că atestarea documentară este din secolul XIII. In jurul anului 1270 a fost construită Biserica Sfântul Nicolae, mai târziu biserica evanghelică.

În apropierea Cristianului, se află o pădure de stejari, unii copaci având peste 400 de ani. Pădurea este protejată de lege fiind declarată monument al naturii. Această pădure este o mică parte a unei vechi păduri ce se întindea în zonă iar simbolul stejarului și al ghindei se află inclusiv pe stema Cristianului.

Celor de la locație le mulțumesc pentru ajutorul oferit în realizarea articolului de astăzi.

Locația Resort Ambient o puteți descoperi și online pe youtube aici

Now and forever

Ești aici. Ai ajuns în sfârșit. Acum deschide poarta larg și trăiește! Inspiră o dulce adiere dintr-un duios Demult, și-o briză proaspată de Azi și apoi ești liber să te îndrăgostești. De tot ce te-nconjoară, de tot ce cu privirea urmărești. Ziua cea mare începe să fie scrisă chiar aici. Cu litere mari, poleite cu grijă. A fost odată ca niciodată și este acum pentru-ntotdeauna, așa începe povestea noastră iar tu …o poți continua, acum și aici. Bine ai venit!

Cristian – Ținutul Dintotdeauna

In Cristian, istoria și prezentul au întemeiat o frumoasă familie. Farmecul ei neasemuit se poate trăi aievea pe orice uliță străjuită de case vechi, dichisite cu grădini înmiresmate și ferestre umbrite de obloane frumos colorate. Liniștea trecutului a rămas netulburată de tumultul contemporanului și totuși aerul confortabil și sentimentul de bunăstare a prezentului este nelipsit oriunde te îndrepți cu privirea sau cu pasul.

Căldura de acasă

De poposești la Ambient, lin și tihnit îți va fi somnul în cele șaptesprezece camere, care te-așteaptă ferchezuite cu așternuturi dalbe împodobite cu broderii iscusite și înduioșate cu frumoase motive florale săsești, ce se aștern cuminți pe lemnul dulce al pieselor de mobilier. Lumina caldă a unui drag Odinioară se împletește suav cu un Azi confortabil și îndestulat care îți aduce aproape, al tău și doar al tău Acasă.

(C)a la carte

Pentru seara cea mare, de nuntă, botez sau întâlniri cu familia ori colegii, Salonul Edelweiss are loc îndestulat de ospăț și dăntuit pentru 200 de meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, în restaurantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor. Aici vă așteptăm, dragi oaspeți, să vă bucurați la fiecare pas de fericita împreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum răsar.

Sala de conferințe este mare cât pentru 150 de persoane și, mândrețea de șură săsească din anul 1852, s-a transformat acum într-un impresionant salon, înalt, pe doua nivele, decorat cu iscusință și înzestrat cu toate cele de trebuință.

Pentru dimineți tihnite și savuroase, salonul de mic dejun este gata să te învăluie în miresme îmbietoare iar bucătăria este deschisa pentru cei care înnoptează aici.

Salon Festiv
Salon Mic Dejun

Mai mult nu-i niciodată de prisos

Tot pentru voi, oaspeți dragi, am pregătit răsfățuri pentru toate gusturile: trei baruri pentru cei care poposesc peste noapte, o minunată terasă exterioară cu 50 locuri, barul rustic la care se alătură grătarul cu proțap, cuptorul pe lemne și soba ca la bunica la țară unde se pot servi preparate la ceaun și alte bunătățuri pe care vă lăsăm curiozitatea de a le gusta, o piscină interioară și exterioară, atât pentru adulți cât și pentru copii, sală de biliard și tenis de masă, saună uscată, salon de masaj și parcare gratuită. Vedetă este fără doar și poate cochetul foișor de ceremonii, care se dezvăluie timid, la capătul unei poteci cu chip de podeț, asemeni unei perle ascunse și nesigure de propria-i frumusețe. Nuanțele închise de lemn și fier forjat, simplitatea formelor și duioșia arhitecturală devine proaspătă și vie în marea de verde crud care îl înconjoară. Aici veți putea spune Da pentru dragoste, Da pentru eternitate, DA pentru viață.  Pentru că aici, timpul și spațiul s-au contopit la rândul lor și-au spus un mare Da pentru delicatețe în ambianță, măiestrie în decorare și virtuozitate în organizare.

Istoria unui Ieri în Geografia unui Azi

Imprejurimile Cristianului sunt adevărate enciclopedii, așa că, o călătorie de o zi la cetatea Râșnov (6km), castelul Bran (25 km), Prejmer (25 km), Poiana Brașov (15km) se poate dovedi atât o lecție de istorie cât și un motiv în plus de a deveni un promotor al trecutului acestui ținut, bucurându-te în același timp de infinitele posibilități ale prezentului. Și dacă tot vorbim de bucurie, mare-ți va fi, de te vei îndrepta cu cei mici sau mari către Parc Aventura, Paradisul Acvatic, Gradina Zoologică din Noua, Brașov, Parcul dinozaurilor din Râșnov, sau zona de bungee jumping. Iar de vrei să te-nfrățești cu natura, atunci poți alege un circuit cu Atv-ul, cu 4×4, pe jos, sau cu bicicleta.

Și dacă-aici vei poposi, te vei simți desprins de zi, Pentru c-aici viața-i mai dulce și-n orice colț de te vei duce, vei regăsi puțin din toate, ori iscusit pe lemn pictate ori printre inuri apretate, ori prin bucate-asezonate ori prin saloanele dansate, și seara-ți va fi bucuroasă și iti vom devenim Acasa.


Structura camere


– camere duble/twin standard 5*     : 8 camere
– camere duble executive 5*             : 3 camere
– duplex 5*                                           : 6 duplexuri


Servicii


– încălzire centrală
– aer condiționat
– sală de conferințe modulară ( 150 persoane )
– salon edelweiss pentru ceremonii și evenimente ( 220 persoane )
– sistem electronic de avertizare a incendiilor
– sistem electronic de supraveghere a spațiilor publice ( CCTV )
– restaurant cu specific internațional
– terasa cu bar de piscină cu capacitate maximă de 50 locuri
– posibilitate foc de tabără / ceaun / proțap pregătite de bucătarii noștrii
– bar de zi și bar de noapte
– acoperire wireless internet
– parcare terană supravegheată electronic oferită gratuit clienților
– spălătorie și călcătorie
– se acceptă carduri Visa, Mastercard și Amex
– facilități pentru persoane cu handicap
– cameră de bagaje
– seif
– piscină interioară încălzită cu zonă de hidromasaj, construită în cramă
– piscină exterioară
– saună uscată
– salon de masaj și aromaterapie
– tenis de masă
– teren de sport multifuncțional
– salon de jocuri, biliard
– living cu șemineu
– birou turism și excursii
– rent a car
– concierge
Ambient Exclusive oferit gratuit numai oaspeților Ambient

Camerele standard dispun de
– uscător de par
– minibar
– TV LCD sau Plasma
– acces internet wireless
– radio – ceas
– balcon sau terasă
– aer condiționat
– seif în cameră
– halat și papuci de casă

Camerele executive dispun suplimentar de o suprafață mai mare și:
– Wide Screen LCD TV
– zonă de sitting

Duplex-urile dispun suplimentar de:
– 2 bai, una la etaj și una la parter
– scară interioară
– colțar extensibil în living sau canapea

Gratuit oferim oaspetilor nostrii urmatoarele servicii:


– apel de trezire automat
– asistență ticketing transport (aerian, feroviar, auto)
– rezervări bilete la spectacole sau informații de afaceri în localitate
– internet de mare viteză wired și wireless, internet TV
– periodice și jurnale naționale și internaționale
– servicii de secretariat: tehnoredactare, fotocopiere și transmitere de documente
– primirea / transmiterea corespondenței
– room service între orele 07 : 00 – 23 : 00

Contracost se ofera urmatoarele servicii:
– curierat
– doctor și dentist la cerere
– servicii de masaj la cerere
– check-out întârziat
– transport auto

Date Contact:
Resort Ambient
Morii 23, Crisitan, Braşov, România, 507055

Tel : 004-0732-700300
Fax: 004-0368-808081

reservations@resortambient.ro
www.resortambient.ro

www.facebook.com/ResortAmbient
https://www.instagram.com/resort_ambient_cristian/

Camera Resort Ambient
Living
Piscina exterioara
Toate fotografiile mi-au fost transmise de catre cei de la Resort Ambient

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania