HOTEL LUMIERE
Travel

Boutique Hotel Lumiere – o alegere excelentă în Eindhoven

De
pe
20.03.2020

Deși în Amsterdam ajunsesem de mai multe ori, am ales mereu zborurile cu KLM. Doar că, la un moment dat, într-unul dintre ani am hotărat să aleg WIZZAIR. Iar aeroportul pentru zborurile lowcost este cel din Eindhoven. Astfel mi-am luat o zi în plus de concediu pentru a vizita și acest oraș și m-am pus pe căutat cazare. Pe booking.com, bineînțeles. Avand în vedere că și la muncă folosesc acest site, sunt foarte obișnuită cu el. Așa am găsit Boutique Hotel Lumiere.

Tocmai pentru că în Amsterdam aveam cazare la un hostel iar prețurile sunt mari în capitală, am zis să aleg o locație cu o cameră doar pentru mine în Eindhoven. Cele 2 variante găsite erau.

  • O unitate de cazare al cărui tarif/noapte era în jur de 200 ron
  • Boutique Hotel Lumiere la 580 ron/noapte însă era în respectiva zi o ofertă astfel luai camera la 240 ron.

Iar pentru 50 ron în plus meritam să mă răsfăț și am rezervat imediat.

Your home in the city of light

Boutique Hotel Lumiere este situat în centrul orașului și a fost exact ce aveam nevoie. A fost prima mea excursie singură în străinătate. Prima excursie a unei persoane care știa limba engleză la nivel mediu. Am petrecut o zi minunată în oraș, am făcut cumpărături, m-am plimbat…

Sloganul hotelului este Your home in the city of Light. De la recepție mi s-a oferit un carnețel pe care erau aceste cuvinte. De ce City of Light? Pentru că orașul s-a dezvoltat datorită industriei. Iar în centrul industriei, în Eindhoven s-a aflat aproape 100 de ani compania Phillip. Pe carnețel, pe partea din spate se regăsesc numele persoanei cazate, data de check out și numărul camerei. In interior sunt cardul de intrare în cameră împreună cu harta orașului.

Orele de check-in și check-out la Boutique Hotel Lumiere

Venind dinspre Amsterdam, am ajuns în Eindhoven în jurul pranzului. Check-in-ul începe la ora 14.30 la acest hotel. Au fost drăguți și am putut lăsa la subsol bagajul pentru câteva ore timp în care am cutreierat prin oraș. Clădirea din exterior nu pot spune că arată wow. Este posibil ca, nefiind atent, cu google maps deschis să treci pe lângă hotel. Totuși, interiorul face ca acesta să fie cotat la 3* superior.

Ajungând și la orele de check-out, dacă aveți zborul la primele ore ale dimineții, trebuie să știți că hotelul nu are recepția deschisă non-stop. Check-out se efectuează după ora 7. (Eu din păcate nu am verificat informația din timp și mi-am făcut griji serioase)

Condițiile de la cazare

Așa cum spuneam anterior, deși în Amsterdam a fost bine, locuind cu alte 5 persoanje în cameră, nu am avut intimitate…In Eindhoven am avut o cameră numai a mea. In care era foarte cald și îmi puteam regla singură temperatura. Cu o baie a mea. O cameră în care puteam cânta, dansa, asculta muzică. Camera rezervată a fost luxury city room – single use.

Am avut o cabină de duș foarte cool și moderna, televizor (pe care nici macar din curiozitate nu l-am deschis), aparat de făcut cafea (nu beau cafea) și un pat mare, pufos și călduros. Iar pe masa din cameră mă aștepta o felicitare cu vrăbii și inimioare având textul „With Love from Eindhoven”.

Ca și concluzie, pentru prețul plătit de mine a fost o locație excelentă, m-aș caza oricând la ei din nou, iar Eindhoven…este un oraș foarte interesant care mi-a plăcut atât cât l-am vizitat. Deși Amsterdam este orașul libertății, fiind mulți ani preferatul meu, Eindhoven mi se pare mai tineresc și mai cool, mai colorat.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania