O noapte la... Travel

5 locații din județul Sibiu unde poți achita cu tichete de vacanta

De
pe
18.07.2020

Pentru că pe lângă angajații sistemului bugetar există și angajați din domeniul privat care au posibilitatea de a primi tichete de vacanta, în articolul de astăzi veți găsi 5 locații din județul Sibiu unde puteți achita pe baza acestora. Important de menționat faptul că în prezent tichete de vacanta se emit în format electronic (card). De asemenea, tichetele în format hârtie emise în perioada martie 2019 – decembrie 2020 și-au prelungit valabilitatea până în luna iunie 2022

Despre recomandarile mele in ceea ce priveste vizita in Sibiu, gasesti detalii AICI

Locații din orașul Sibiu unde poți plăti cu tichete de vacanta

Lumiere House Sibiu

Lumiere House Sibiu este o afacere mică de familie, care s-a născut din dorința de a oferi intimitate, calitate și comfort. Aflată în centrul istoric, într-o casă construită în jurul anului 1900, aceasta a fost renovată în anul 2018 având un design aparte. 

La subsolul casei există și o cramă cu un design deosebit. Aici puteți socializa servind cafea, ceai sau un pahar de vin.

Locația Lumiere House Sibiu se află pe strada Konrad Haas nr 4. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor – click aici

Lumiere House Sibiu

Kleines Hotel

Amplasat într-o clădire istorică renovată, Hotelul Kleines este situat în Piața Albert Huet din centrului oraşului Sibiu. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin cablu.

Unitatea de cazare are podea și mobilier din lemn masiv, precum şi baie privată modernă cu duş. Se oferă articole de toaletă gratuite şi papuci.

In anul 2014, în cele 4 luni petrecute la Sibiu, pe cand hotelul avea un alt nume visam să mă cazez la un moment dat aici. Pentru detalii, poze și rezervări vă recomand site-ul lor

Pensiunea Rosen Villa

Situata în centrul istoric al Sibiului, pe o stradă cocheta și linistită, pensiunea Rosen Villa este alegerea perfecta pentru relaxare și business. Aici vei găsi intimitate, confort si ospitalitate. Fiecare dintre camere are propriul stil unic, cu decorațiuni realizate manual.

Oaspeții se pot relaxa în grădină, în zona de lobby și în sala de mese, unde o cană de cafea sau ceai vă pot acompania activitatea aleasa.

Pe cei de la Rosen Villa îi puteți descoperi și prin site-ul lor – click aici

Locații din județul Sibiu unde poți plăti cu tichete de vacanță

Conacul Maria Theresa – Orlat

 Proprietarii de astăzi au decis, în urmă cu 7 ani să achiziționeze fostele pivnițe ale unei fabrici, folosite pentru maturat cașcaval și brânză pentru export. Aceste 7 pivnițe datează de 250 de ani, din perioada de domnie a Imparatesei Maria Theresa.

Este o pensiune cotată cu 5 margarete, care a fost creata și amenajata pentru familii cu copii si grupuri organizate ce doresc să descopere istoria Orlatului și frumusețea Mărginimii Sibiului.

Capacitatea locației este de 52 locuri. Toate camerele au pat matrimonial și au fost proiectate cu un al treilea loc în camera numit ‘’pat în prici’’.

Palatul Brukenthal – Avrig

Palatul Brukenthal din Avrig a fost reședința de vară de odinioară a lui Samuel von Brukenthal. Aceasta a fost renovată în ultimii ani respectând ideile și viziunea lui Brukental și redată publicului larg.

Aici puteți alege să vă cazați într-una dintre camerele de oaspeți și apartamente ce se află în mijlocul parcului baroc, sau într-una dintre camerele premium ori penthouse construite la Vila Rozalia.

Informații și fotografii puteți găsi pe site-ul lor – AICI

Vila Rozalia
Vila Rozalia

Pe lângă cele 5 prezentate de mine, un număr de alte peste 200 de locații din județul Sibiu acceptă plata cu tichete de vacanță.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania