Travel

Voucherele de vacanță – până când le putem folosi?

De
pe
01.04.2020

Ai vouchere de vacanță ce expiră luna această? Sau poate luna viitoare? Ce poți face cu ele pentru a nu le pierde? Răspunsul este unul simplu: valabilitatea pentru voucherele de vacanță se prelungește!

Toate voucherele de vacanță atât pe format hârtie sau electronic (card) emise în perioada martie-decembrie 2019 au fost prelungite printr-o Ordonanță de Urgență până la sfârșitul lunii mai 2021.

Anunțul vine în contextul unei scăderi dramatice în turism, industrie afectată de restricții de călătorie. Cele mai multe hoteluri, pensiuni și unități alimentare sunt închise, ca măsură de siguranță și protecție în contextul pandemiei de coronavirus/COVID-19. Această decizie reprezintă un beneficiu oferit atât comercianților cât și angajaților care primesc acest tip de vouchere și nu au reușit să le folosească din cauza crizei actuale. (sursă Edenred Romania)

O altă noutate este și faptul că din această lună, voucherele se vor emite în totalitate în format electronic.

Așadar, fie ca deții tichete de vacanță sau nu, profită de această perioadă. Poate îți planifici vacanță pentru perioadă de după Coronavirus. Poate te uiți la documentare referitoare la destinații diferite. Pe Youtube vei găsi o multitudine de filmulețe din locuri minunate din România sau din lume.

In acest an eu îmi doresc să ajung la Oradea, dar și în zona de izvor a Oltului ori Sibiu – orașul meu preferat.

Tu unde îți plănuiești următoarea călătorie?

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania