Travel

Travelminit.ro: creștere cu 30% a numărului de căutari de cazare în România

De
pe
30.04.2020

Ca urmare a veștilor pozitive din ultimele zile platforma de rezervări online travelminit.ro anunță faptul că procentul persoanelor care au căutat cazări la hotelurile și pensiunile din România a crescut cu până la 30% în ultima săptămână comparativ cu săptămâna anterioară.

De asemenea și numărul rezervărilor efectuate a cunoscut o ușoară creștere. Rezervările au fost efectuate în principal pentru perioada imediat următoare – sfârșitul lunii mai iar forma preferată de plată tichetele de vacanță. Românii s-au orientat în principal către pensiunile de familie, hotelurile de mici dimensiuni ori în regiuni izolate, apartamente și vile de vacanță.

Marea schimbare a crizei COVID-19: Rezervări fără risc financiar

În luna Februarie, 2020, platforma Travelminit.ro înregistra aproximativ 900 de proprietăți cu condiții flexibile de rezervare, care permiteau schimbarea datei călătoriei sau chiar anularea rezervării până la o anumită dată fără a pierde sumele achitate. În mai puțin de o lună echipa Travelminit.ro a triplat acest număr, acum existând peste 3000 de proprietăți listate care pot fi rezervate fără risc financiar.

Despre Travelminit.ro
Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucători pe piața rezervărilor hoteliere din România care acceptă și plata prin vouchere de vacanță. Oferta Travelminit.ro conține 4000 de proprietăți din Romania, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeți, cabane și campinguri din toate regiunile țării. Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări in 2019 si o valoare totala a rezervărilor de 13 milioane de euro

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania