Diverse

Protejează-i pe cei din jur – Stau in casa

De
pe
25.03.2020

Covid-19 este virusul care a speriat o întreagă lume. La început eu nu m-am speriat foarte tare. La un moment dat un hotel a promovat o ofertă. Plătești o noapte – stai 12 nopți. Hmm n-ar fi rău, păcat că n-am concediu – mi-am zis. Odată cu trecerea zilelor și chiar a săptămânilor am înțeles însă că nu-i de glumit. Iar să stau in casa este cel mai bun lucru pe care îl pot face.

Primul weekend l-am petrecut în București. Peste tot oameni cu măști, oameni la cozi, oameni speriați. Ulterior m-am gândit – Și dacă nu mai am cum să ajung acasă, în provincie? Așa că mi-am luat câteva lucruri, laptopul de la muncă și-am plecat.

Știați că O singură persoană poate îmbolnăvi mii și zeci de mii de persoane? Luăm virusul unui de la altul și ajungem să îi îmbolnăvim pe cei din familie, vecini și prieteni. Așa că, în aceste momente aleg să stau în casă. Stau in casa pentru ca viata este frumoasa si merita sa o traim sanatosi dupa ce trece aceasta criză.

Stauincasa este o micro-campanie a bloggerilor din sfera turismului de constientizare a problemei Covid-19. Alexu Toader de la Hello Menthol a creat câteva key visuals în română, italiană, spaniolă și franceză folosind hastagul stauîncasă.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania