Diverse

Once upon a time. O scrisoare din 1990

De
pe
25.02.2023

Aflandu-ma acasa, am facut schimb de camera de dormit cu mama. Asa se face ca in aceasta dimineata, imediat ce am deschis ochii am remarcat o scrisoare pe unul dintre rafturile bibliotecii.

Era o scrisoare pe care mi-o aminteam de cand eram mica mica de tot. Cred ca tata nici macar nu murise (Si a murit in 1994). Dar nu o citisem niciodata.

Asa ca in aceasta dimineata am citit cele 2 pagini, scrise cu cerneala. Si atat de mult mi-au placut incat am decis sa scriu si aici mesajul din ea.

Poate sunt de moda veche. Imi place sa primesc scrisori. Vederi. Sau orice mesaje trimise prin intermediul postei. Chiar daca exista Facebook, Instagram, Tiktok, Whatsapp si telefon.

Revenind la scrisoare, aceasta a fost trimisa catre Romania, orasul Fieni in vara anului 1990 de catre un fost elev al tatalui meu.

June 13-90 Bering Sea

SALUT FAMILIA ULMANU

Am primit scrisoarea si ma bucur ca posta merge in ambele directii. Ma grabesc sa va felicit pentru eliberarea de sub jugul „celor ce muncesc” si de alegerea mult stimatului ILICI ILIESCU ca nou conducator, parinte si ect. ect.

Imi pare rau dar ROMANII si ROMANIA isi merita pe deplin soarta „Asa cap asa caciula.” (Sorry nu ma pot abtine.)

Despre mine: Am vandut casa in Chicago. Am cumparat o casa cu acaretur si 7 pogoane in Port Orchard, Washington State. Cam la 45 minute cu ferry si o ora cu masina de Seattle. Eu am inceput munca pe 01 Iunie Diana, Doina, Tibi si copiii se vor muta in noua casa la inceputul lui Iulie.

Pescuitul este destul de bun sper ca pe la inceputul lui August sa ma intorc acasa.

Invitatia ramane valabila. (acum avem mai mult loc). Cand va hotarati sa ne vizitati scrieti-ne sau dati telefon (acum nu am telefon dar o sa primesc aprobare in curand. Ha Ha Ha). Daca va hotarati sa veniti luati viza de intrare si pentru Canada. Suntem la o aruncatura de bat de Vancuver (fosta mea resedinta). O indicatie pretioasa:

Depuneti actele pentru viza acum si probabil intr-un an doi se rezolva. Nu radeti timpul trece si ca maine va vad pe aeroport. Oricum viza se da pentru 6-12 luni si poate fi amanata asa ca…

Ma grabesc sa inchei pentru ca la ora 1 00 avem intalnire cu un vas care se duce in port si ne ia si posta noastra.

Va doresc multa sanatate si fericire si vacanta placuta in tarile surori si prietene.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania