Diverse Fotbal

M-a insotit de fiecare data – 2

De
pe
06.06.2024

Dacă ați citit articolul anterior, cu siguranță nu a fost foarte clar cine m-a însoțit de fiecare dată. M-am luat cu altele de povestit. Unele persoane m-au văzut la meciuri alături de… mama. Altele de sora mea. Altele de câte un observator. Sau poate de un arbitru. La unele meciuri am stat cu doamna blondă. Și. la 90% m-ați văzut singură.

La 90% dintre ele am fost eu și: adidașii vișinii. Sau albi. Sau sandale. Sau papuci.

Eu și blugi. Sau colanți. Sau pantaloni de trening. Sau fustă. Sau rochie.

Eu și tricou sau bluză.

Eu și rucsacul mai mic. Sau cel mai mare puțin. Sau rucsacul de zi cu zi. Sau geanta de pe umăr. Sau o plasă pur și simplu.

Eu și gogoși. Sau clătite. Sau rondele Sanovita. Sau Pepsi. Sau Cola. Sau plăcintă cu mere (8 octombrie 2022). Sau Kinder. Sau ciocolată cu rom. Sau chipsuri.

Eu și aparatul foto cu obiectivul mic sau cu cel cu zoom. Incărcătorul de la aparatul foto sau telefon.

DAAAAAR…

La fiecare meci a exista ceva care m-a însoțit de fiecare dată. FĂRĂ EXCEPȚIE!

M-a însoțit la primul meci – din august 2021. Până la ultimul meci – Finala Cupei României Dâmbovița.

M-a însoțit la meciuri la care au existat băieți din arbitraj care au promovat o ligă mai sus.

M-a însoțit la meciuri de retragere a băieților din arbitraj.

M-a însoțit la barajuri de promovare.

M-a însoțit la meciuri de retrogradare.

M-a însoțit la stadioane de departe – 1 Mai, Hermannstadt, Iuliu Bodola.

M-a însoțit atunci când nu aveam acces cu aparatul foto (SuperLiga/Liga2). Și când aveam acces (Ligile3-6)

M-a însoțit atunci atunci am fost la Ziua Porților Deschise de la stadionul din Sibiu, în ajunul zilei mele de naștere.

M-a însoțit atunci când unii jucători au jucat ultimul meci din viața lor. Și când au dat ultimul gol, din penalty. La finalul a…peste 20 de ani de fotbal 🙂

M-a însoțit la cel mai așteptat meci: 1 octombrie 2022 – Bradul Moroieni – CSM Fieni.

M-a însoțit la cele mai triste meciuri: 6 mai 2023 – CSC Șelimbăr – Csíkszereda și 26 mai 2023 – Chindia – Voluntari. Și toate aceasta numai vorbind despre fotbal. Pentru că m-a însoțit și în fiecare alt moment al vieții mele. In vacanțe în România și străinătate.

M-a insoțit în fiecare moment despre care am postat în social media – fie că vorbim de blog, Facebook, Tiktok sau Instagram.

M-a însoțit la interviuri de angajare.

M-a însoțit în fiecare zi în care am fost fericită. Și în fiecare zi în care am fost tristă.

M-a însoțit în momente care mi-aș fi dorit să țină pentru totdeauna. Și pentru că știam că nu vor ține toată viața mea, decideam să le imortalizez ca să îmi amintesc peste ani de ele.

Este vorba despre telefonul meu SAMSUNG S20+ 5G. A fost cel mai frumos și bun telefon pe care l-aș fi putut avea. Iar cele peste 20.000 de poze realizate cu el sunt dovada momentelor speciale trăite. Telefonul mi-a fost dăruit. Se știe că eu nu accept cadouri scumpe. Dar oamenii care mi l-au oferit au fost Adrian și Stelian, foștii mei angajatori. Cu siguranță atunci când plata telefonului a fost făcută, au știut că darul din partea lor îmi va aduce amintiri speciale. Care mă vor însoți toată viața. Dar NIMENI, nici măcar EU nu am știut că acest telefon îmi va aduce TOT ce am visat timp de 25 de ani 🙂

Acum urmează un telefon nou. Un telefon care nu îmi va aduce peste ani amintirile pe care mi le-a adus Samsung S20+. Nu îmi va aduce Sicilia. Nici Cehia poate. Dar va fi și el alături de mine în momente deosebite. Momente care vor rămâne în sufletul meu. Dar și în galeria foto.

Povești de succes. Povești din care să învăț. Greșeli pe care o să le fac și reușite. Mă va ajuta să scriu capitole noi ale vieții mele. 🙂

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania