Travel

Hello, eu sunt Ana

De
pe
04.03.2020

Eu sunt Ana, am 30 de ani și locuiesc în București.

Am învățat de mică, de la mama că uneori trebuie să te descurci singur dacă așa este cursul vieții. Iar ea s-a descurcat având o afacere, având și un job separat,  fiind singură și având și copil mic în anii 90. Pe mine 

Tocmai având-o pe ea ca model am realizat că îmi e mai bine singură, pe cont propriu. Am învățat să mă descurc și să reușesc.

Poate prietenii nu au pasiunea călătoritului ca și mine. Ori mie îmi place să mă trezesc cu noaptea-n cap iar ei sunt oameni „normali” iar în vacanțe se trezesc după ora 11. Sau îmi place să vizitez muzee iar lor să meargă în cluburi. Poate nu reușim să ne luăm mai mulți concediu în același timp sau…pur și simplu nu am cu cine să călătoresc.

Așa că am hotărât să fiu un solo traveler. Să decid eu pentru mine toate detaliile. Perioada sejurului, locul, modul de deplasare și activitățile din locul în care călătoresc.

Sunt mai fericită la munte decât în zonele de litoral, îmi plac roșul, vata de zahăr, podgoriile și lavanda. Visez Imi să ajung în Islanda, Marea Moartă și un weekend de relaxare la Karlovy Vary. Imi plac mult Praga și Amsterdam.

Imi place România. Dacă trebuie să fac un top 3 județe preferate aleg oricând Sibiul, Vâlcea și Dâmbovița (județul în care am trăit 25 de ani:) )

Lucrez ca agent de turism la o companie și mă ocup de turism intern astfel veți găsi la mine, în general, recomandări de cazari din România.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania