Social Media Summit
Diverse

Ce am aflat la Social Media Summit

De
pe
05.03.2020

Pe 5 martie a avut loc Social Media Summit, o conferință ce a avut loc în Palatul CEC. Fire curioasă, m-am aflat printre participanți și iată ce am aflat. Informațiile sunt strânse într-un articol gen Știați că în Social Media Summit.

Dacă întrebi cum îți merge din punct de vedere financiar ACUM față de acum 5 ani…

La nivel global, 58% dintre persoane consideră că au o viață mai îndestulată.

In Europa procentul se împarte aproape egal – 31% considerând că le este mai greu, 32% la fel ca acum 5 ani iar 37% consideră ca le este mai bine

TOPUL țărilor europene în care repondenților le este mai bine: Bulgaria și Polonia (60%) și România (61%)

Știați că în Social Media…tehnologie. Țara (1) în care populația are acces la tehnologie mai bună decât în urmă cu 2 ani este Vietnamul. România este pe locul 10 cu un procent de 80% și este singura țară europeană dintr-un top 15.

Știați că în Social Media. 20% dintre copiii sub 5 ani știu să folosească un telefon. Și doar 10% dintre copiii sub 5 ani știu să își lege șireturile.

LINKEDIN

www.linkedin.com/sales/ssi SSI este Social Selling Index. Acesta îți arată cât de eficient ești în a-ți stabili brandul profesional, a găsi persoanele potrivite, a crea relații pe linkedin și este actualizat zilnic.

675 milioane de oameni din întreaga lume au cont pe linkedin. Insă mai puțin de jumătate se loghează în fiecare lună. În România există sub 3 milioane de persoane ce au conturi pe această rețea.

Linkedin este noua carte de vizită. Poți pierde o carte de vizită primită la un eveniment. Dar un contact pe linkedin poate să fie pierdut doar în cazul în care ștergi din listă o anumită persoană 🙂

Vloguri. Top 300 vloguri românești au strâns all time 23 miliarde vizualizări pentru 205.000 de clipuri.

ETICHETE
ARTICOLE RELATIONATE

Lasa un comentariu

ANA ULMANU
Romania